Prehrana z uretritis

by  Jezebel

Uretritis je upala uretre, mokraćne cijevi kojom mokraća izlazi iz mjehura izvan tijela. Upalu mokraćne cijevi mogu izazvati.

drugi nazivi: CISTITIS Prehrana Uzimajte dosta tekućine, biljnih čajeva i filtrirane vode. Izbjegavajte zaslađene voćne sokove i ostale slatke napitke.

Uretritis non specifica (nespecifični, negonokokni uretritis) je upala mokraćne cijevi (uretre) koja nije izazvana bakterijom Neisseria gonorrhoea, koja izaziva.

kompleksi hujšanje zmanjšanje teže v Simferopol

Prehrana.si je nacionalni portal o hrani in prehrani, namenjen obveščanju prebivalcev o koristih zdrave prehrane in zagotavljanju verodostojnih informacij o prehrani.

Kod žena, nespecifični uretritis obično ne izaziva nikakve simptome. Ponekad je moguć nešto obilniji iscjedak iz rodnice. Učestalost nespecifičnog uretritisa. Prema statističkim podacima medicinskih ustanova specijaliziranih za spolne bolesti, svake godine od nespecifičnog uretritisa boluje 1 na 500 osoba, a 80% su muškarci. Nespecifični uretritis je prema tome najčešća spolna.

Za početak nekoliko riječi o tome tko bi trebao biti tretirani za uretritisa. uretritis kao takva - urološki bolesti. Uzroci koji dovode.

odstranite kopičenje maščobe iz trebuha

Nespecifični uretritis je prema tome najčešća spolna bolest (tj. bolest koja se prenosi spolnim putem). Što poduzeti? Ako zamijetite opisane simptome, otiđite liječniku ili u medicinsku ustanovu specijaliziranu za spolne bolesti. Suzdržite se od spolnog odnosa sve dok se bolest ne dijagnosticira, odnosno sve do završetka liječenja.

You May Also

www.000webhost.com